Telefon: +49 1517 2197288
Email: schwarczgabriella@gmail.com
LIGHT700

AQUA CACTUS

Az Aqua Cactus termékeket kifejezetten a 30 év feletti, kombinált bőrtípussal rendelkező nők számára fejlesztettük ki. A T-zóna (homlok, orr, áll) az ő esetükben zsíros, míg az arc egyéb területeit normál vagy száraz bőr fedi. A kombinált bőrtípusnál a T-zónára jellemzőek a mitesszerek, apró zsírfelgyülemlések, irritáció kialakulása, leégés és vörhenyesség.

Az Aqua Cactus termékek megfelelő megoldást nyújtanak ennek a bőrtípusnak az ápolására, hiszen nem zsírosak, azonban első osztályú, a bőr helyreállítását szolgáló hatóanyagokat tartalmaznak.

 

Aqua Cactus /kombinált bőrre/

Az Aqua Cactus széria termékeit kifejezetten a 30 év fölötti kombinált bőrtípus kezelésére fejlesztettük ki. A T-zóna (homlok, orr, orcák) ennél a bőrtípusnál olajosan fénylik, míg az arc többi területe normál illetve száraz. Továbbá a kombinált bőrtípus T-zónáját jellemzik a fehér- és feketefejű komedók fokozott megjelenése, a szinte azonnal jelentkező napégés, irritáció és bőrpír. Az Aqua Cactus széria termékei megfelelő megoldást nyújtanak a kombinált bőrtípus kezelésére. A termékek nem zsíros tapintásúak, és nem is serkentik a komedó képződést, hanem első osztályú olyan aktív hatóanyagokat tartalmaznak, melyek élénkítik a bőr önkijavító folyamatait. A széria fő aktív hatóanyaga az Aqua Cacteen, mely kivonatot a svájci Mibele gyógyszergyár fejlesztett ki. Ez az összetevő, melyet az Opuntia kaktuszból nyernek, ezt a kaktusz fajtát a hagyományos orvoslás Mexikóban számos tünet kezelésére alkalmazza. Az Aqua Cacteen kivonatot a növényből enzimatikus folyamatok, kivonás és szűrés által nyerik. A kivonat gazdag flavonoidokban, poliszaharidokban, ásványianyagokban és vitaminokban. Klinikai és laboratóriumi kutatások eredményei demonstrálták, hogy az Aqua Cacteen növeli a bőr víztartalmát, védi azt az irritációtól és növeli a feszességét. Érző neuron sejtekből álló szövetkultúrát használva, megállapították, hogy az Aqua Cacteen mérsékelte a gyulladásos folyamatokban és a fájdalomérzet folyamatai alatt felszabaduló vegyületek hatását. Ez megmagyarázza a kivonat nyugtató hatását.

A széria három terméket tartalmaz

Aqua Cactus hidratáló krém:

Aqua Cactus szérum:

Aqua Cactus maszk

greencactus(2)