Telefon: +49 1517 2197288
Email: schwarczgabriella@gmail.com
LIGHT

Light

 Light E+C

A Light E+C termékcsalád különlegesen könnyű állagú termékekből áll, amely kifejezetten az olajos, zsíros kozmetikai készítményekre érzékeny bőrtípusok ápolására ajánlott.

A termékcsalád használata érett (35+), zsíros bőr esetén, illetve normál és száraz bőrtípusra is javasolt, és olyan nők számára készült, akik előnyben részesítik a nem zsíros, könnyű állagú készítményeket, különösen a meleg időszakban. A termékek csodálatos megoldást kínálnak olyan hölgyek számára, akiknek az arca a meleg időszakban erőteljesebben verejtékezik. 

Light E+C /normál, zsíros bőrre 40+ után/

A Light E+C termékcsalád készítményeit a nagyon lágy textúra jellemzi.

Ezek a termékek különösen alkalmasak azon bőrtípusok kezelésére, melyek nem tolerálják a testes, olajos készítményeket. A vízbázisos készítmények könnyen felszívódnak a bőrbe. A bőr hidratálttá, sugárzóvá, kellemes illatúvá válik, mindez olajos érzet nélkül. A termékcsalád használata érett (35+) kombinált bőr esetén, illetve normál és száraz bőrtípusra is javasolt, különösen azoknak, akiknek arca a meleg időszakban erőteljesebben verejtékezik.

A sorozat aktív hatóanyagai:

VC-IP: VC-IP, mely a C-vitamin új formulája, összehasonlítva az egyszerű C-vitamin molekulával, jobb hatékonyságot mutat. Stabilabb és nem oxidálódik olyan könnyedén, mint az aszkorbinsav. Ez a molekula mélyebben hatol be a bőrbe. A VC-IP erős antioxidáns, halványítja a bőrt és csökkenti az UV sugárzás hatására bekövetkező DNS károsodást.

E-vitamin: Az E-vitaminnak számos a bőrre gyakorolt jótékony hatása ismert. Növeli a nedvesség szintet a szarurétegben, nyugtatóhatású, csökkenti az UV sugárzás által okozott bántalmakat. Az E-vitamin erős antioxidáns, mely megvédi a bőr sejtjeit a szabadgyököktől. Rutin: A Light E+C nyak és dekoltázskrém rutint is tartalmaz, amely egy természetes bioflavonoid. A rutin az úgynevezett P-vitamin csoport eleme. A bőrön alkalmazva több jótékony hatása is ismert: szabályozza az érfalak áteresztőképességét, az anyagcserét, antioxidáns és bőrnyugtató hatású, Aqua Cacteen: Ebben a krémben ezen kívűl értékes összetevő még az Aqua Cacteen, melyet az Opuntia kaktuszból nyernek. A Mexikóban őshonos kaktuszfajt a hagyományos orvoslás több célra is alkalmazza. Klinikai és laboratóriumi vizsgálatok támasztják alá, hogy az Aqua Cacteen növeli a bőr nedvességtartalmát, megvédi az irritációtól és növeli annak rugalmasságát.

A széria négy terméket tartalmaz:

Light E+C Moisturizing Cream
Light E+C Serum
Light E+C Eye, neck and decolleté cream
Light E+C Gentle Cleansing foam