Telefon: +49 1517 2197288
Email: schwarczgabriella@gmail.com
New Collagen

NEW COLLAGEN

A mikrokollagénTM bejegyzett és engedélyezett hatóanyag, kisméretű fehérjemolekula, amely legfőbb építőeleme a bőrszövetek kollagén és glükozaminoglikán vegyületeinek, így nagymértékben hozzájárul a bőr ráncainak csökkentéséhez. Embereken végzett klinikai tesztek bizonyítják, hogy 3%-os (vagyis a szóban forgó öregedésgátlóhoz hasonló koncentrációjú) mikrokollagénTM tartalmú kozmetikai készítmény adott ideig történő használata a ráncok mélységének, mennyiségének és sűrűségének jelentős csökkenését eredményezi.

New Collagen (minden bőrtípusra)

New Collagen öregedésgátlás biomimetikus peptidekkel.

A biomimetikus peptidek kisméretű proteinek, melyek számos aminosavból épülnek fel. Rendes körülmények között ezek a proteinek sorrendben kapcsolódnak a szállító molekulákhoz, melyek fokozzák a bőr felszívó szerepét és a bio-felhasználhatóságot. Amikor ezek a peptidek elérik a szövetet, részt vesznek a sejtek közötti kommunikációban és speciális biokémiai jelzéseket is generálhatnak a bőrben, ezáltal segítve a kollagén képzés és a szövet regeneráló folyamatokat.

A New Collagen szériában alkalmazott biomimetikus peptidek a következőek: MatrixylTM ill. mikro-collagen (palmitoyl pentapeptide-3): ez a peptid fokozza a dermiszt alkotók szintézisét, az 1-es típusú kollagén, a 4-es típusú kollagén és a kocsonyás alapállomány (glikozaminoglikánok) szintézisét. DermaxylTM (palmitoyl oligopeptide): a sejtek saját biológiai megújulását segítő kisméretű peptid. Klinikai tesztek igazolják, hogy a DermaxylTM kiemelten hatékony a ráncok mélységének, mennyiségének és sűrűségének kezelésében. Ezek a peptidek más aktív hatóanyagokkal együtt teszik első osztályú, modern anti-aging szériává a New Collagen szériát.

A széria négy terméket tartalmaz.

New Collagen Nourishing Cream:
New Collagen Moisture (SPF 22)
New Collagen Serum
New Collagen Eye Contour Cream