Telefon: +49 1517 2197288
Email: schwarczgabriella@gmail.com
CREARIVE_POSTER_PIC(1)

CREATIVE

A LEGFEJLETTEBB BŐRÁPOLÁSI KUTATÁSOK EREDMÉNYEKÉNT LÉTREHOZOTT HATÓANYAGOK

Az elmúlt években a kozmetikai készítmények előállításához elérhető hatóanyagok jelentős fejlődésen mentek át. Ennek a fejlődésnek az elsődleges oka a szövetek biokémiai és fiziológiai folyamatainak alaposabb ismerete, amely a bőrrel kapcsolatos kutatásokban történt előrelépéseknek köszönhető.

A creative bőrápoló sorozat kifejlesztése folyamán a legfejlettebb hatóanyagokat alkalmaztuk. - új generációs hidratáló anyagok jelentős hatást gyakorolnak a bőr szerkezetére (Renovhyal, Aquaxyl) - új generációs biomimetikus peptidek minimalizálják a ráncok megjelenését (Matrixyl Sinthe’6, Idealift)

- új generációs növényi őssejtek a dermális őssejtek működését támogatják (Phytocelltech, Argan) - az erőteljes antioxidánsok újabb generációja hatékonyan befolyásolja az oxidatív öregedés látható jeleit (Chromocaretm, Italine-t plus) Az Italine-T Plus tm paradicsom kivonat: Az olasz paradicsom magjaiból „zöld” folyamatok alkalmazásával nyerik ki a kivonatot, megvédve ezáltal a növényben lévő természetes tápláló anyagokat. A kivonat lycopint, karotinoidokat és alfa-zsírsavakat tartalmaz, ezek mindegyike erőteljes antioxidáns, melyek a szabadgyökök ártalmas hatásaitól védik a bőrt. Az Italine-T Plus elősegíti az önkijavító folyamatokat és gondoskodik a tartós revitalizációról.

A Creative bőrápolási termékcsalád előállításához a legfejlettebb, legújabb hatóanyagokat használtuk fel:

- Új generációs hidratálók, amelyek mélyen, a bőrstruktúrában hatnak.
- Új generációs, természetazonos peptidek a ráncok minimalizálásáért.
- Új generációs növényi őssejtek a bőr őssejtjeinek támogatására.
- Új generációs, hatékony antioxidánsok a biológiai oxidáció okozta öregedés ellen