Telefon: +49 1517 2197288
Email: schwarczgabriella@gmail.com
SEBO-RELIEF-LILIT-2-500

SEBO-RELIEF

A pikkelyes, viszkető, vörhenyes bőr egy olyan rendellenesség, amely különösen az arc, a fejbőr és egyéb területek faggyúmirigyekben gazdag bőrfelületeit érinti.

SEBO-RELIEF KRÉM

Nyugtatja az irritált, vörhenyes bőrt.
A krém állaga különlegesen könnyű, gyorsan felvihető, azonnal beszívódik, és nem kelt zsíros érzetet.

SEBO-RELIEF KÍMÉLŐ ARCTISZTÍTÓ HAB

Az arctisztító különösen gyengéd habképző anyagok keverékéből áll. Zabkivonatot tartalmaz, amely hatékonyan nyugtatja a bőrt, a termék ezért különösen alkalmas az irritált, vörhenyes bőr ápolására.

Sebo-Relief /gyulladásra hajlamos, zsíros, hámló bőrre/

A hámló, viszkető, vöröses bőr egy olyan rendellenesség, amely kiemelten érintheti az arc, a fejbőr és egyéb területek faggyúmirigyben gazdag területeit. Köztudott, hogy a gyulladásban lévő szeborreás állapot összefügg a bőrön megtalálható Malassezia nevű élesztőgomba jelenlétével. Ez az organizmus valószínűleg nem közvetlen kiváltó oka ennek az állapotnak, azonban más faktorokkal együtt szerepe összefügg a megnövekedett faggyú mennyiséggel. Az normálisan működő bőrön ez az élesztőgomba nem okoz kellemetlen tüneteket, de bizonyos esetekben a szervezet csökkent ellenállása miatt az epidermisz a fertőzésre kedvezőtlenül reagál és a bőr ennek következményeként gyulladttá és erősen hámlóvá válik. A gomba közreműködésével a faggyúban lévő gyulladáskeltő zsírsavak szabadulhatnak fel az enzimatikus aktivitás által. Ezek a korpázóan hámló, rózsaszínes foltok kezelhetőek. Teljes mértékben nem előzhetjük meg ennek a kóros állapotnak a kialakulását, de gyors és megfelelő kezeléssel kontrollálhatjuk. Aktív összetevői: Avenanthramide (hydroxyfenil propamidobenzoic sav). Ez az összetevő, mely csak a zabban található erős antiallergén, gyulladáscsökkentő és erős antioxidáns hatású. A krém Aloe Vera kivonatot és panthenolt (B5-vitamin provitaminja) is tartalmaz, mely hatóanyagok nyugtató és gyulladáscsökkentő hatásúak. Amino-savakhoz kapcsolodó organikus kén: a faggyúmirigyek működését normalizálja. Niacinamid (B3-vitamin): Helyileg alkalmazva a niacinamidot már 2-4 hét után jelentős eredmény érhető el a gyulladt bőrállapot kezelésében és a faggyú mennyiség csökkentésében. Cink: számos tudományos kutatás bizonyítja, hogy a cink jelentősen csökkenti a bőrfelszíni faggyú mennyiségét. Farnezol: a farnezolt számos növény fajta tartalmazza, ilyenek a gyöngyvirág, jázmin, rózsa, kamilla és a zöld tea. A farnezolnak baktériumölő és gombaölő tulajdonsága is van.

A Sebo-Relief széria 2 terméket tartalmaz:

Sebo-Relief Cream:
Sebo-Relief Gentle Cleansing Foam