Telefon: +49 1517 2197288
Email: schwarczgabriella@gmail.com
GM700

GOLD MATRIX

A bőr struktúrája, különösen ellenálló-képessége és rugalmassága a dermális mátrix felépítésének és összetételének függvénye. A mátrix alkotóelemeinek lebomlása ráncok kialakulásához és a rugalmasság elvesztéséhez vezet. A Matrix Care termékek egy különösen fejlett eljárással előállított összetevővel rendelkeznek, amely megvédi a mátrix építőelemeit a túlzott leépüléstől. A készítményeket további magas hatékonyságú, szövetmegújuláshoz, ránccsökkentéshez hozzájáruló és a bőr ellenálló-képességét javító alapanyagok gazdagítják.

A bőr állapota, legfőképpen tónusa és rugalmassága a mátrix összetételén és felépítésén múlik. A mátrixot alkotó elemeket (mint a kollagén, elasztin, hialuronsav) főleg a fibroblasztok (összekapcsolódó szöveti sejtek) állítják elő és fedik el. Ez az extra sejtes mátrix tartja fenn a bőr három dimenziós kiterjedését. A mátrixot alkotó elemek leépülése ráncok kialakulásához és a rugalmasság elvesztéséhez vezet.

Az MMP’S csoportot körülbelül 20 enzim alkotja, mely speciális enzimek feladata a mátrix összetevők lebontása. Ez a szerep a kiváltó oka a mátrix lassú degenerálódásának, mely azonban így a mátrixot megújulásra serkenti. A bőr öregedésének folyamata során, és az ezzel egy időben lezajló környezeti faktorok okozta károsodás folyamán, az egyensúly az MMP’S enzimek és enzimgátlóik között felborul. Ez az egyensúlyzavar okozza a fokozott MMP’S aktivitást és az intenzív kollagén, elasztin és más mátrix alkotók lebomlását. A közvetlen eredmény az, hogy a bőr veszít rugalmasságából, feszességéből és túlzott mértékben megjelennek a ráncok. A Matrix szériában használt speciális enzimgátlókat a fekete szeder és az argan leveleiből vonják ki. Ezek a kivonatok bizonyítottan hatékonyak az MMP-1 (mely speciálisan a kollagén lebontásáért felelős) és az MMP-9 (mely az elasztin lebontásáért felelős) működésének gátlásában. Ezeken felül a Matrix Care termékek még olyan aktív hatóanyagokat is tartalmaznak, melyek támogatják a bőr öngyógyító képességét, csökkentik a ráncok kialakulásának esélyét és fokozzák a feszességet.

A széria 4 terméket tartalmaz:

Matrix Care Moisturising Cream:
Matrix Care Nourishing Cream:
Matrix Care Serum:
Matrix Gold Mask: