Telefon: +49 1517 2197288
Email: schwarczgabriella@gmail.com
FIRMING300(1)

FIRMING BODY LOTION

 

Minimalizálja a cellulite megjelenését a bőrön.

A cellulit egy jelenség, ami összefüggésben áll a zsírszövet és a hozzá kapcsolódó rostok közötti kölcsönhatással.  Ahogy a zsírsejtek növekednek, fentebb nyomják a bőrt.  A kötőszöveti rostok lehúzzák.  Ez egy egyenetlen felszínt hoz létre a bőrön, mely a narancs héjához hasonlít.  Ez túlnyomórészt a fenéken, a combon és a lábon jelenik meg.  Csaknem a nők 90%-át érinti a cellulit, a férfiaknál lényegesen ritkábban fordul elő.  A különbség oka a rostok felépítésének és a zsírszövet mélységének különbözőségéből fakad a férfiak és nők között.  

A cellulit súlyosságát a következő tényezők is befolyásolják: genetikai tényezők, diéta, anyagcsere, hormonális tényezők, teljes testzsír, bőrvastagság és bőrszín.

A kiemelkedő aktív összetevő, a SymFitTM klinikailag bizonyítottan hatékony hatással van a cellulite ellen, és a karcsúsításban.  A zsírtartalék lebontásában is fontos szerepet játszik.

FIRMING BODY LOTION csökkenti a cellulite megjelenését, és fokozza a bőr feszességét.  Ez a krémes emulzió könnyen eloszlatható a bőrfelszínen és selymes érzést kölcsönöz a bőrnek.

A készítmény illata különösen frissítő.

HAND300

Calendula Hand Cream


Felpuhító nyugtató gél, mely a kozmetikai szalon kezeléseknél a bőr tisztítási folyamatának kíváló terméke. Használata során a comedok eltávolítása erőfeszítés nélkül könnyen ürülnek. Kizárólag professionális használatra alkalmazható!.

FOOT300(1)

Rosemary- Calendula Foot Cream
This smooth-pleasant cream is very refreshing to the foot. It contains active natural ingredients such as rosemary extract, calendula oil and lichen extract for softening,  soothing and keeping the foot hygiene.

DEO300(1)

Deodorant-Antiperspirant Alcohol Free (Roll On)
High performance product based on a combination of a first class antiperspirant and deodorant in order to achieve a superior effectiveness. Several fragrances are available. 

DEOALFREE300

DEODORANT

ALCOHOL FREE

ALUMINUM FREE

Roll on deodorant based on very mild and safe ingedients which effectively inhibits the growth and multiplication of odour-causing bacteria.

MSSAGEOIL300

Calendula and Wheat Germ Oil Massage Oil for Face and Body
Especially rich product with a special gel texture based on calendula oil, wheat germ oil, carrot oil and vitamin E. A prolonged body massage can be given with just a small amount of the product.

HYG300

Feminine Hygienic Soap 
Extremely mild soapless soap, contains lactic acid at pH 3.8
intended to maintain hygiene.

It contains no deodorants, and no disinfectants